Flagga med Göteborgs universitets logotyp

Göteborgs universitet

Publicerad: 2022-01-25

På Göteborgs universitet är vi cirka 1 100 medlemmar i Fackförbundet ST. Alla anställda är välkomna som medlemmar oavsett arbetsuppgifter, yrke och utbildning. Vi hjälper dig bland annat med att förhandla din lön, se till att du har en god arbetsmiljö och vi finns här för att stötta dig i alla frågor som rör din anställning.

ST är det största fackförbundet inom staten. Våra medlemmar arbetar inom universitet, myndigheter, verk, bolag och statligt finansierade stiftelser.

Fackförbundet ST står för demokrati, rättvisa, humanism och solidaritet. Vi arbetar aktivt för att behålla och förbättra villkoren i arbetslivet, till exempel vad gäller löner, inflytande, arbetsmiljö, ledarskap och lika villkor. Fackförbundet ST är partipolitiskt obundet.

En del av innehållet på sidan är endast tillgängligt för inloggade medlemmar, så glöm inte att logga in med mobilt Bank-ID eller lösenord.

Detta kan Fackförbundet ST göra för dig!

Vi förhandlar din lön och bevakar dina rättigheter. Som medlem får du ökad trygghet i form av inkomstförsäkring, hjälp vid förhandling eller konflikt samt rådgivning. Vi arrangerar seminarier, medlemsmöten och evenemang och vi bjuder regelbundet in till Fika med facket, där du kan träffa oss. Dessutom får du tillgång till en rad olika förmåner och rabatter.

Vi vill att du som är anställd på Göteborgs universitet ska bli ST-medlem.

Som ny yrkesverksam medlem betalar du 0 kronor de tre första månaderna, under förutsättning att du inte redan varit medlem under de senaste 18 månaderna. Som doktorand betalar du 100 kronor per månad under hela anställningstiden, inklusive de tre första månaderna.

Varmt välkommen med din ansökan!

Styrelsen

Peter BrandtOrdförande
Anna NilssonVice ordförande

Fackförbundet ST

Box 5308

102 47 Stockholm

Besök: Sturegatan 15

Telefon: 0771-555 444

E-post: st@st.org

Orgnr: 802003-2101

Följ oss