ST inom Skatteverket

Publicerad: 2022-01-25

ST är fackförbundet för oss som valt att arbeta på statens och medborgarnas uppdrag. Hos oss är alla välkomna att bli medlem oavsett utbildning, befattning och arbetsuppgifter. Det ger styrka, gemenskap och ökar sammanhållningen. Tillsammans formar vi det bästa löneavtalet, personlig utveckling i arbetet, bra arbetsmiljö och eget inflytande.

ST inom Skatteverket erbjuder kompetent stöd så att du som medlem blir rätt och sakligt behandlad med möjlighet att påverka dina egna arbetsvillkor. För ST är arbetsplatsen den viktigaste arenan och målet är att arbeta så nära medlemmen som möjligt.

ST är ett TCO-förbund och är partipolitiskt obundet. ST ingår i OFR, Offentliganställdas förhandlingsråd, och förhandlar tillsammans med Polisförbundet, Försvarsförbundet, Officersförbundet, Tull-Kust och de statligt anställda inom Lärarförbundet, Vårdförbundet, SFHL (Förbundet Folkhögskollärarna) och Ledarna.

Avdelningen är indelad i fem regionala sektioner och tre rikstäckande sektioner (folk- och fastighetssektionen, kundmötessektionen och gemensamma sektionen).

Styrelsen

Fackförbundet ST

Box 5308

102 47 Stockholm

Besök: Sturegatan 15

Telefon: 0771-555 444

E-post: st@st.org

Orgnr: 802003-2101

Följ oss