En person använder en dator

Välkommen till Mina sidor

Publicerad: 2022-04-19

|Uppdaterad: 2023-06-22

Mina sidor är ditt personliga utrymme för dig som är medlem eller förtroendevald i Fackförbundet ST. För att komma åt innehållet på Mina sidor behöver du logga in med BankID.

Du som är medlem

På Mina sidor hittar du kontaktuppgifter till dina förtroendevalda, senaste nytt från din arbetsplats, aktuella tips och råd liksom tillgång till förmåner, utbildningar och evenemang. 

Du som är förtroendevald

På Mina sidor har vi samlat verktyg, råd och stöd, metodmaterial och den kunskap/information du behöver för att kunna utföra ditt fackliga uppdrag, oavsett om det rör organisation, värvning eller förhandling. Även länkar till exempelvis medlemsregistret mallverktyget, ST Butiken och utbildningsportalen nås från Mina sidor.

Problem med inloggningen?

Om du har problem med att logga in på Mina sidor kan du mejla till webben@st.org. Du som är förtroendevald och har ett aktivt uppdrag som lokal redaktör kan även mejla till denna adress om du får problem med tillgången till redaktörsgränssnittet. 

För dig som saknar BankID

Utan BankID kan du dessvärre inte logga in på Mina sidor. 

 • Jag vill ändra eller uppdatera mina medlemsuppgifter (lön, anställning, arbetsplats, kontaktuppgifter, osv.). Hur gör jag?  

Ring oss på telefonnummer 0771-555 444 knappval 3 eller mejla på medlem@st.org så hjälper vi dig att uppdatera dina uppgifter. 

 • Jag vill ta del av mina medlemsförmåner. Hur gör jag? 

Om du som medlem saknar BankID för att logga in på Mina sidor och ta del av någon av STs medlemsförmåner kan du ta kontakt med ST direkt på telefon 0771-555 444 för hjälp och råd kring hur du kan ta del av förmånerna. 

 • Jag vill anmäla mig till en utbildning. Hur gör jag?

Om du inte har BankID för att logga in på utbildningsportalen kontaktar du utbildning@st.org, så hjälper utbildningsgruppen dig med hur du kan logga in på portalen. 

 • Jag bor eller studerar utomlands och kan inte beställa BankID. Hur gör jag?

Utan BankID kan du dessvärre inte logga in på Mina sidor. Behöver du få fackligt stöd eller information om dina förmåner eller ditt medlemskap är du välkommen att höra av dig till ST Direkt (0771-555 444 eller stdirekt@st.org). 

 • Hur avslutar jag mitt medlemskap?  

Ring oss på telefonnummer 08-790 52 21 så hjälper vi dig att avsluta ditt medlemskap. Vi har öppet alla vardagar 8:30-16:30. Dagen före röd dag/helgdag har vi öppet 08:30-12:30. Obs! Vi hanterar inga utträden via e-post. Utträden tar upp till 3 månader. 

  Fackförbundet ST

  Box 5308

  102 47 Stockholm

  Besök: Sturegatan 15

  Telefon: 0771-555 444

  E-post: st@st.org

  Orgnr: 802003-2101

  Följ oss