Värva en kollega

Värva en kollega

Värva en kollega och få ett presentkort till ett värde av 100 kr.
Registrera din värvning här

Har du en kollega som inte är medlem i Fackförbundet ST?

Passa på att berätta om vårt medlemskap och uppmuntra hen att bli medlem idag! Förutom att vi blir fler som kan påverka för bättre villkor på din arbetsplats, så får du som värvat ett presentkort på 100 kr.


Fler medlemmar ger starkare kollektivavtal!

När vi är många så har vi större möjlighet att påverka och förhandla fram ännu bättre villkor för dig och dina kollegor. Det handlar till exempel om lön, anställningsvillkor, rätten till utveckling och inflytande i arbetet, bra ledarskap och en god arbetsmiljö. Dessa frågor regleras i kollektivavtal genom facklig förhandling. 

Genom att värva en kollega stärker du den fackliga rörelsen!

Så här går du tillväga

 1. Be din kollega anmäla sitt medlemskap på st.org/bli-medlem.
 2. Registrera dig och din kollega genom att trycka på knappen nedan.
 3. Vi skickar ett presentkort till mejladressen du uppger i formuläret.

Obs! Skicka in alla uppgifter senast den 30 april.

Registrera din värvning här

Här är 3 argument för att din kollega ska välja Fackförbundet ST

 1. Störst inom statlig verksamhet 
  Vi är det största fackförbundet inom statlig verksamhet med över 99 000 medlemmar som arbetar inom statliga myndigheter och verk, bolag med statligt uppdrag, universitet, högskolor och statligt finansierade stiftelser. Vi vet hur det är att jobba på statens och medborgarnas uppdrag och har lång erfarenhet och expertkunskap om de frågor som är viktiga för dig och verksamheten du jobbar i.

 2. En arbetsplats – ett fackförbund
  Alla som jobbar inom statlig verksamhet är välkomna som medlemmar i Fackförbundet ST. Oberoende av vilken utbildning, befattning eller vilka arbetsuppgifter du har, skapar ditt medlemskap gemenskap, ökad sammanhållning och styrka i våra förhandlingar. 

 3. Fackligt stöd och rådgivning
  Som medlem har du alltid någon att fråga om dina villkor, din arbetsmiljö och din lön. Våra många förtroendevalda kan ge dig den vägledning och det stöd du behöver på plats. Du kan också ringa eller mejla vår rådgivning som ger dig snabba svar varje vardag. 

Om medlemskapet

Att vara medlem i facket är bra oavsett vilket förbund du väljer. Men om du jobbar på en arbetsplats inom statlig verksamhet är Fackförbundet ST rätt val. Här kan du läsa mer om vad ett medlemskap i Fackförbundet ST innebär.

Läs mer

Vad är Sverigechecken?

Sverigechecken är ett presentkort som gäller på över 4000 butiker runt om i Sverige. 

Om du värvar en kollega så skickar vi ett presentkort på ett värde av 100 kr till din mejl.